Kömmerling műanyag ablak, műanyag nyílászárók !  Az életre szóló ablak !

Tudja Ön, hogy .......?

» ..... a Kömmerling volt az első műanyag ablakprofil Európában ?

Nr.1 az európai ablakprofilok között. Ez valóban így van. Kömmerling 1967-ben kezdte el a műanyag ablakprofilok gyártását. Kömmerling céget Európa első számú műanyag ablakprofil forgalmazójaként  ismerték el. A múltban is és ma is a fejlődés számos mérföldköve a Kömmerlingtől ered, és így a műanyag ablak sikerének alapját képezi.

» ..... immáron több mint 10 éve ajánlom jó szívvel a Kömmerling műanyag ablakot és ajtót ?

Sok féle műanyag ablakot forgalmaztam már az elmúlt 10 évben. Gyártók és márkák jöttek-mentek, de a Kömmerling az maradt. Ennek oka az ablakok megbízható minősége, a gyártóink korszerű műszaki háttere, korrekt partnersége.

» ..... attól mert fehér a műanyag ablak, még nem egyformák ?

Légkamrák száma, üvegezés hőátbocsátása, ezt mindenki megkérdezi. De mi van a karcállósággal, sarokszilárdsággal, ütésállósággal, szélállósággal, vasalati elemek minőségével. Ezek az értékek sokszor még a kereskedők elött sem ismertek.  Fogadjuk el, hogy ezeket az ár tükrözi. Azt szoktuk mondani, hogy "Árában a minősége".

Az autónak is 4 kereke, 4 ajtaja van, ugyanoda visz minket. Ennek ellenére nem mindegy melyik szalonba térünk be, más és más árakat találunk, melyek fordított arányban vannak a  későbbiekben a szervízben töltött idővel.

Kapcsolat