Kömmerling műanyag ablak, műanyag nyílászárók !  Az életre szóló ablak !

Magunkról

Több mint 10 éve a nyílászárók világában !

Nem akarom untatni történetemmel, pedig sok év áll mögöttem. Ez idő alatt sok-sok tapasztalatot gyűjtöttem. Minőségi termékek elkötelezettje vagyok, nem csak mindenáron való értékesítés a cél. Az elmúlt 10 esztendő alatt lehetőségem nyílt a nyílászáró piac megismerésére. Kömmerling nyílászáró a nagy szerelem. Annak ellenére, hogy a választék nagy, több márkát, több gyártó termékét tudom kínálni, ha csak rajtam múlna, mindenki Kömmerling ablakot, ajtót vásárolna. 

Nyílászárót nem minden héten vásárolnak az emberek, ennek ellenére már nagyon sok "visszajáró" ügyfelem van. Lakásukon cseréltünk ablakot, majd beltéri ajtó került sorra, majd házépítésre adták a fejüket, vagy már a gyerekeik részére vásárolnak. Aki egyszer a Kömmerling mellett tette le a voksát, nem változtat ezen a jó szokásán. Ismerőseik, szomszédaik negatív tapasztalatainak okán maradnak a Kömmerling műanyag ablak és ajtó mellett.

Legyen Ön is törzsvásárlónk !

Első lépés, kérje ajánlatunkat! 

Tevékenységi területünk: Tatabánya, Tata, Komárom megye, Budapest és minden olyan település, mely kb. 60-70 km-en belüli távolságra van.

Kiegészítőket, párkányok, könyöklők, redőnyök, szúnyoghálók, beltéri ajtók, megtekintheti az alábbi honlapunkon:

www.ablakport.hu

Üdvözlettel:

Tömböly Csaba

Kapcsolat

Ablakport-Nyílászáró Kft 

Mobil: +36-20-247-53-32
E-mail: info@kommerlingablak.hu

Sajnálattal tájékoztatom, hogy betegség miatt, előreláthatóan 2019. március 15-ig, társaságunk mindennemű szolgáltatása szünetel.