Magunkról

Több mint 10 éve a nyílászárók világában !

A Prestige Ablak Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása. Gyárunk egy modern technikával felszerelt üzemegységgel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít az egész ország rugalmas és magas szintű ellátására.

Termékeinkkel olyan megoldásokat kínálunk, melyek a legjobb fejlesztési irányzatoknak felelnek meg Európa szerte. Sikeres termékcsaládunkat, a Prestige ablakrendszert Mosonmagyaróváron gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek és munkatársaink felkészültsége biztosítja. A legkiválóbb minőséget a lelkiismeretes és pontos munkának és a folyamatos teszteléseknek és fejlesztéseknek köszönhetjük. Az igényességet nem csak termékeink gyártásakor, de teljes körű szolgáltatásunk esetén is a legfontosabb feladatunknak tartjuk. A német gyártmányú KÖMMERLING műanyag profilokból gyártjuk termékeinket, amely a kiváló minőség garanciáját jelenti.

A nyílászárók ROTO vasalattal készülnek. Üvegbeszállítóinknak köszönhetően szinte minden üvegezéssel szembeni igényt tudunk teljesíteni. Ablakainkat, ajtóinkat ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos. Fentiekben felsorolt saját gyártású termékeken túlmenően az építőiparban gyakran előforduló egyéb, magas minőségi szintet képviselő nyílászárókat is forgalmazunk, mint például a garázs- és ipari kapukat, árnyékolástechnikai elemeket, valamint azok kiegészítőit. Termékeinket az ország egész területén működő és folyamatosan bővülő partnerhálózatunkon keresztül értékesítjük, melynek sikerességét a Prestige Ablak Kft Partnerprogramunk biztosítja.

Szolgáltatásaink:

  • műanyag ablak, ajtó gyártás és kereskedés
  • tanácsadás, felmérés, szállítás, beépítés
  • hulladékeltakarítás, szerviz, vevőszolgálat

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

Ásványi Milán
ügyvezető igazgató