Kömmerling műanyag ablak, műanyag nyílászárók !  Az életre szóló ablak !

Kömmerling76 AD, MD

76 mm beépítési mélység, dupa és hármas tömítés, legjobb előnyök.

Megismerem

Kömmerling 88 MD

88 mm beépítési mélység, valódi 6 légkamra, innovatív perspektíva.

Ezt választom

Kömmerling AluClip

Klipszes alumínium burkolat, színben korlátlan lehetőségek, stabilitás.

Ez is érdekel

Kömmerling Futur-70

Gyártása Megszűnt ! 70mm-es Kömmerling nyílászáró nem rendelhető.

Nem rendelhető

Kömmerling műanyag ablak, műanyag nyílászárók

Válasszon a javából ! Válassza a Kömmerlinget. Kömmerling műanyag nyílászáró évtizedek múltával is híven szolgálja Önt és családját. Aki egyszer megtapasztalta a Kömmerling nyílászáró előnyeit, tartósságát, nem választana mást, csak Kömmerlig nyílászárót.

Kömmerling műanyag ablak. Önnek ajánlom, ha igazán jót akar !

Legyen Önnek is kellemes élmény a vásárlás. Garantálom, ez az érzés nem múlik el az ablak, ajtó sok éves használata után sem.

Ablakcsere ? Új házat épít ? A felelős, jó döntést most kell meghoznia.

Ami ma még korszerűnek számít,ajtó, ablak, afölött is pár év múlva eljár az idő. Éppen ezért, ajtó, ablak vásárlás esetén döntsön a lehető legjobb műszaki tartalmú nyílászáró mellett. Erre kiválóan alkalmas a Kömmerling műanyag ajtó, ablak. Több típus közül tud választani, melyek különböző műaszaki tartalommal rendelkeznek. Így Ön, segítségemmel ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő Kömmerling nyílászáró típust.


Ön családi házat épít és hosszú távú elképzelései vannak ?

Minden bizonnyal körültekintően, megfontolt, jó döntést kíván hozni. Javaslom a prémium kategóriás Kömmerling 88+ MD nyílászáró vásárlását. Kömmerling 88 plusz műanyag ablak, ajtó három rétegű üvegezéssel készül és már alapkivitelben is megfelel az alacsony energiaigényű házak elvárásainak.

Ön társasházban, vagy családi házban él?

Fűtésköltségén tud takarékoskodni, az épület jó hőtechnikai tulajdonsággal rendelkezik, vagy tervezi a külső szigetelést. Ennek első lépése az ablakcsere. Ekkor érdemes a három rétegű üvegezésű Kömmerling-76 AD vagy MD típusú műanyag ablak, erkélyajtó mellett dönteni. A Kömmerling műanyag nyílászáró mindegyik típusa alkalmas a 3 rétegű üvegezés fogadására.

Ne bízza a véletlenre ! Nyílászárót vásárolja meg itt !

Ajánlom Önnek a Kömmerling nyílászárót, ajánlom Önnek magamat. Szolgáltatásunkra is, ablak, ajtó bontás, beépítésre garanciát vállalunk. Garancia időn túl is számíthat ránk. Kérje ajánlatunkat most ! 

Kapcsolat